Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

View previous topic View next topic Go down

Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Jazzooo on Sun Apr 18, 2010 10:46 pm

I only see the new ones...how do I navigate back to the older ones?

Thanks,

Doug

Jazzooo

Posts : 49
Join date : 2009-02-04
Age : 62
Location : San Miguel de Allende

View user profile http://dougrobinson.com

Back to top Go down

Re: Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Jazzooo on Sat Apr 24, 2010 1:10 pm

Anybody? This problem is still going on.

Thanks,

Doug

Jazzooo

Posts : 49
Join date : 2009-02-04
Age : 62
Location : San Miguel de Allende

View user profile http://dougrobinson.com

Back to top Go down

Re: Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Hans Scheffler on Sat Apr 24, 2010 11:21 pm

Thats odd
have you tried to refresh the browser by clicking on that little circle icon at the bottom in the lower leftside of the browser?

Hans Scheffler

Posts : 301
Join date : 2008-10-03
Location : germany

View user profile http://www.soundclick.com/cosmicpassenger

Back to top Go down

Re: Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Jazzooo on Sun Apr 25, 2010 7:02 pm

Help! Hans, I went to try that but now I'm getting an Omni Authorization System page, prompting me to register with a "challenge code." I can't open Omni till I do this, which means I can't mix down the songs I'm working on! I did write Spectrasonics and am waiting for a response, but if you have any suggestions I'm all ears!

Thanks,

Doug

Jazzooo

Posts : 49
Join date : 2009-02-04
Age : 62
Location : San Miguel de Allende

View user profile http://dougrobinson.com

Back to top Go down

Re: Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Roshi Ai on Tue Apr 27, 2010 8:38 pm

Hi Doug,

When you open Omnisphere, go to the authorize button to get a challenge code, copy the code. Then got to the Spectrasonics Authorization page, log in to your account and click on Omnisphere Authorization, paste the challenge code.

You will get a response code. Paste this code in your opened Omnisphere instrument...and that's it.
avatar
Roshi Ai

Posts : 19
Join date : 2008-10-28
Age : 44
Location : Holland

View user profile

Back to top Go down

Re: Installed 1.2, but Now I Can't Find my Old Sounds

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum