Newest Updates Not working on Macbook Pro

View previous topic View next topic Go down

Newest Updates Not working on Macbook Pro

Post  jeffhefty on Thu Mar 31, 2011 8:34 am

Hi I have done all of the latest updates for Omnisphere, but I am having problems.

I am using the following:
MacBook Pro 10.6.6
Cubase 5.5.2
Omnisphere Software Version 1.5.4c 32 bit
Sound Sources 1.0.2
Patches Version 1.5.1

Problem:
Patches load but I am getting no sound.
Before loading a patch, Sine wave is heard if I press a piano key.

Midi signal is there in cubase and Omnisphere.

Yesterday I installed the previous Software version before 1.5.4c. I don't remember what the number was. But at the time I was not at my home , so I did not have the hardrive with Steam on it so I had to Cancel the installation.

Not knowing that Version 1.5.4c existed, I came home and installed everything again, Patches and Sound sources. They installed after easily finding the Steam folder.

Today I found version 1.5.4c and installed it. But still no sounds.

Any ideas what I may have done wrong? Please let me know if you have any news. I am in the middle of a project that I need to submit soon.

Many thanks Jeff

jeffhefty

Posts : 1
Join date : 2011-03-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Newest Updates Not working on Macbook Pro

Post  Hans Scheffler on Wed Apr 20, 2011 2:40 pm

Thats odd-have you tried the hotline?

_________________
the difference between theory and practise is that in theory there is no difference!
http://vimeo.com/user772171/videos
www.soundclick.com/cosmicpassenger
www.myspace.com/cosmicpassenger

Hans Scheffler

Posts : 301
Join date : 2008-10-03
Location : germany

View user profile http://www.soundclick.com/cosmicpassenger

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum