Problem when i reinstall the software

View previous topic View next topic Go down

Problem when i reinstall the software

Post  janke on Thu Oct 16, 2008 8:46 am

Hi i have reinstall omnispeare on a new internal harddisk..But when i try to start omni it wont start because STEAM.lnk search for that usb harddisk i have taken away from the computer....I have reinstall it twise the same problem coming up ..


Can someone help me


Jan

janke

Posts : 14
Join date : 2008-10-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem when i reinstall the software

Post  xun on Thu Oct 16, 2008 3:28 pm

I don't know what to do other than:

1: Uninstall omnisphere
2: Open regedit and search for "omnisphere" - "steam" - "Steam.lnk"
3: Delete every single entry with those names
4: Install again

xun

Posts : 14
Join date : 2008-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem when i reinstall the software

Post  janke on Fri Oct 17, 2008 7:52 am

Hi thanks i tried do what you say but still the same ....


A varningsigne coming up when i try to start the plugin saying ..

The unit ore networksconnection that chortcut STEAM.lnk refer to is not availibel .check that the disk is properly connected and that networksunit is availibal and try again..

janke

Posts : 14
Join date : 2008-10-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem when i reinstall the software

Post  janke on Fri Oct 17, 2008 2:55 pm

ok it fixed now found the STEAM.lnk deep in the harddiscspace deleted it and reinstalled all omni and now it works..

janke

Posts : 14
Join date : 2008-10-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Problem when i reinstall the software

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum